top of page
Bieke-Demeulenaere-coach-perfectionisme-leuven.png

Opleiding
Perfect-Ok Toolbox

Voor meer veilige gesprekspartners op de werkvloer

Voor wie?

Voor iedereen die betrokken is bij het begeleiden en ondersteunen van anderen, zoals zorgverleners, coaches, docenten,

HR-managers, vertrouwenspersonen en meer.

Voor wie vaak gesprekken voert en zich wilt laten ondersteunen aan de hand van concreet materiaal waardoor het gesprek meer gefocuust en gestructureerd verloopt. 

Voor wie tijdens het gesprek minder persoonlijk betrokken wilt raken.

Voor iedereen die aan de hand van beelden en vragen de andere veilig over zijn denken, doen en voelen wilt laten reflecteren.

Voor wie zich wilt verdiepen in het gebruik van de Perfect-Ok Toolbox.

ontspanningsoefeningen-Leuven.png

Meerwaarde van de opleiding
Alleen de Toolbox kopen of ook de opleiding volgen?

Allereerst wil ik je nog eens bedanken voor de opleidingsdag van vorige week. Ik heb veel geleerd over polyvagaal en het gaf me de nodige fundamenten om mijn kennis hierover verder te kunnen uitbreiden. Het gaf me net wat ik eigenlijk nog tekort had . Ik begrijp nu beter hoe je toolboxmethodiek is opgebouwd, hoe ik er verder mee aan de slag kan gaan en hoe ik er meer uit kan halen. Dat alleen al is de moeite waard! Daarnaast ben ik me meer bewust geworden van het belang om mezelf te kunnen reguleren, van de interventies die ik nu al doe en nog kan verfijnen. Ik besef nu des te meer het belang van co-regulatie en vanaf nu zal ik nóg meer aandacht voor hebben. 

Opleidingen Toolbox

Wat gebruikers vertellen

Bieke is een enthousiaste en empatische lesgeefster. In haar unieke, verhalende en ontwapenende stijl vertaalt ze complexe zaken en moeilijke begrippen moeiteloos naar een behapbare en begrijpelijke taal. Op een dynamische en inspirerende manier deelt ze haar kennis over stress, veerkracht en trauma en pendelt ze tussen wetenschappelijke inzichten en concrete methodieken en benaderingen. Ze beweegt mee op het ritme van de groep, verheldert aan de hand van herkenbare voorbeelden en brengt zo de essentiële inzichten over die je onmiddellijk in de praktijk kan toepassen.
De methodiek die ze ontwikkelde gebruik ik ondertussen regelmatig in mijn praktijk. De toolbox met prentenkaarten gebaseerd op de polyvagaaltheorie werkt heel motiverend, het vergemakkelijkt het gesprek en nodigt uit om gevoelens - zonder taboe - te verkennen. Het biedt de nodige veiligheid om over kwetsbare thema's te praten. Telkens opnieuw sta ik versteld over hoe snel we hiermee naar de kern komen: mijn klant kan snel en veilig uitdrukken wat er in hem leeft en doet dit in zijn eigen taal, vanuit zijn eigen ervaring. Dat is een goeie basis om op verder te bouwen.

Eerstvolgende opleiding - Praktische informatie

  • Voor wie

Max. 14 deelnemers

  • Eerstvolgende reeks

Vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober (van 10u00 tot 17u00)

Zaterdag 30 november (halve dag)

 

  • Waar

Leuven 

  • Kostprijs

834,00€ vrij van btw 

Perfect-Ok Toolbox ter waarde van 234,00€ inbegrepen

Lunch, koffie, thee en versnaperingen inbegrepen

  • Bereikbaarheid

bottom of page