top of page
Schermafbeelding 2021-06-24 om 09.30.35.png

Contact

Contactformulier

Contact

Heb je een vraag over een lezing, groepstraject of een aanbod op maat van jouw groep? Dan kan je me contacteren via onderstaand formulier.

Wil je graag vrijblijvend meer info over een individueel traject, dan kan je vrijblijvend kennismaken via deze link

Bedankt!

Schermafbeelding 2021-06-24 om 09.30.21.png

Vrijblijvend kennismaken

neem een start naar een nieuwe wending in je leven

Kennismaken

Kennismakingsgesprek

Voor we samen aan de slag gaan, hebben we eerst een kennismakingsgesprek. Om dit gesprek optimaal te kunnen laten verlopen, vraag ik jou om je voor te bereiden aan de hand van een document dat ik graag van je terugkrijg uiterlijk één dag voor ons gesprek. Tijdens dit gesprek zoeken we samen, afhankelijk van je verhaal, of van hoe je er momenteel bijzit, welk traject er het meest bij je past. 

“Wie ben jij, wat heb je nodig, hoe is het nu met je, wat kan je erbij nemen, wat is teveel, hoe leer je?",… allemaal vragen die aan bod zullen komen. Deze vragen zijn nodig om jouw situatie, noden en voorkeuren helder te krijgen, want ik wil echt dat wat ik doe effectief werkt én dat het ook fijn is om samen te werken.

Tijdens een kennismakingsgesprek...

  • luister ik met aandacht naar dat waarmee je worstelt en wat je graag anders zou zien. 

  • begrijp je iets meer over wat stress met je lichaam doet. En zeg je, 'ah ja, dat is dus normaal'. 

  • geef ik mee hoe je jouw gedrag kunt veranderen. Wat werkt, wat niet en waarom. 

  • krijg je advies over mijn manier van werken en methodes.

  • krijg je richting over jouw traject: wat gaan we doen, hoe hoelang, waarom,…

  • stel je vragen zoveel je wil.

Je zal dus al heel veel informatie krijgen, maar wel  behapbaar, concreet én verstaanbaar!

 

Na het gesprek is het duidelijk wat jij nodig hebt om terug in het leven te staan zoals je diep vanbinnen echt zou willen. Indien blijkt dat ik niet de juiste persoon ben om je hierbij te helpen, dan zoek ik graag met je uit wat je nodig hebt en kan ik je doorverwijzen naar één van mijn collega's. Sowieso zal je door het gesprek al een pak wijzer zijn geworden. 

Praktisch

Een kennismakingsgeprek duurt een uur, waarvan je het eerste half uur cadeau krijgt. Deze start naar een nieuwe wending in je leven kost je dus 35 euro. 

Ter voorbereiding van het gesprek, vraag ik je 2 documenten in te vullen. Deze documenten krijg je toegestuurd zodra we een kennismakingsgesprek hebben vastgelegd.

  • intake document perfectionisme: hier vind je een tiental symptomen die je in zijn totaliteit kunt scoren. Elk symptoom wordt verduidelijkt aan de hand van uitspraken van mensen om de herkenbaarheid te vergroten. Je zet bij deze uitspraken een cijfer van 1 tot 10 en noteert voorbeelden uit je dagdagelijks leven. Dit ingevulde document stuur je per mail door ten laatste één dag voor ons gesprek. In dit document schrijft je alles op wat je wil delen. Je kan dat heel algemeen doen, maar ook tot in het kleinste detail. Doe wat bij je past. Voor mij is alles werkbaar! 

  • document met persoonlijke gegevens en info

Deze documenten dienen om jouw situatie zo goed mogelijk in kaart te brengen. Niet om te zien hoe erg het met je gesteld is, maar om duidelijk te krijgen of ik wel de juiste persoon ben om jou te helpen. Het is dus niet nodig om dingen te minimaliseren, of om er 'zo goed mogelijk te willen uitkomen'. Gewoon oprecht antwoorden alsof het voor je dagboek zou zijn, werkt het beste. Nadien blikken we hierop terug, als je tenminste een traject doorloopt. Je zal versteld staan van wat je geschreven hebt en moeilijk kunnen geloven dat jij dat toen hebt genoteerd.

 

Iedereen is anders, ik hou van variatie en daarom bied ik je mijn kennismakingsgesprek aan op 4 verschillende manieren. Je kan jouw voorkeur aanduiden in het contactformulier hieronder.​

 

Ook duid je al je mogelijke contactmomenten aan. Dat bespaart een hoop heen en weer gemail. Hoe meer mogelijkheden je aanduidt, hoe sneller ik je kan zien. 

Vraag hier je kennismakingsgesprek aan

Op welke van volgende 4 manieren wens je kennis te maken?
Ik kan me vrijmaken op volgende momenten (gelieve zoveel mogelijk momenten aan te duiden):

Bedankt!

Aanvraag kennismakingsgesprek
bottom of page